2022. Május 20. Bernát, Bernardin, Felícia

MENÜ

360° Panoráma képek

Mobiltelefonos Városnézés

Pannon Expressz
   Webkamera

Titkos helyek
Strandok, Fürdők
 
 
 
 
Csitári G. Emil uszoda és strand
(Székesfehérvár, Mészöly Géza utca)
 
A sportuszoda egész évben várja a sportolni vágyókat. Az 50m-es verseny medence akár nemzetközi vízi sportok megrendezésére is alkalmas a tágas, több száz fő befogadására alkalmas épületben, ahová a versenyzők hozzátartozóikat, szurkolóikat is meghívhatják, mert tágas lelátó áll rendelkezésre.
 
Árpád Fürdő
(Székesfehérvár, Kossuth utca 12.)
 
Az 1905-ben épült szecessziós stílusú, kagylódíszítésű, kupolás műemlékfürdőt gondos rekonstrukciót követően 2010. tavaszán adták át a nagyközönségnek.
Agárdi Termál- és Gyógyfürdő
(Agárd, Fürdő tér 1.)
 
Az egyedülálló természeti környezetben elhelyezkedő fürdő egész évben várja a gyógyulást, regenerálódást kereső vendégeket, és a kikapcsolódni vágyó családokat.
 
Napsugár Strand
(Agárd, Chernel I. u. 1.)
 
Agárd egyik legkedveltebb strandja, külön gyermekpancsolóval, árnyas pihenő résszel, vízibicikli-kölcsönzővel, koktélbárral, homokos strandröplabda és strandfoci, valamint kosárlabda és lábtenisz pályákkal várja a kikapcsolódni vágyókat.
Sport Beach – Öko szemléletű strand
(Gárdony, Harcsa u. 2.)
 
A gárdonyi Sport Beach, az ország első és ezidáig egyetlen öko szemléletű strandja, s a velencei-tavi strandok közül egyedüliként kapja meg évről-évre Kékhullám zászló minősítés.
 
 


Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

Royal Days – Coronation Festivities

Fehérvári Ajándékbolt

Koronás Park
 

Jegyelővétel

Information

Itthon.hu

Utazz Itthon

Székesfehérvári TDM szervezet