2022. Május 20. Bernát, Bernardin, Felícia

MENÜ

360° Panoráma képek

Mobiltelefonos Városnézés

Pannon Expressz
   Webkamera

Titkos helyek
Pocket Guide
Új belvárosi útikalauz okostelefonokra
 
 
Csak töltse le, és élvezze a fehérvári barangolást saját mobil idegenvezetővel! Az okos telefonokra fejlesztett, és közel 2 éve piacra dobott PocketGuide városnéző alkalmazás már a világ 85 turisztikailag legfrekventáltabb desztinációjában használható. Köztük szerepel Székesfehérvár egy különleges okos telefonos városnéző programmal.
 
A mobil útikalauz a Szabad Színház Társulata által életre keltett Élő-Képes Krónika jeleneteinek és történelmi időutazásának rövidített útvonalváltozatát tartalmazza. Az időutazás az államalapítástól egészen a reformkorig tart, ezalatt bepillantást nyerhetünk Székesfehérvár évszázadainak kiemelkedő eseményeibe. A felelevenített történetek a fehérvári és magyar legendakincs részét képezik. Töltse le már utazás előtt az IOs és az android készülékeken futó alkalmazást, majd a megérkezése után roaming és internet kapcsolat nélkül használhatja magyar és angol nyelven.
 
A PocketGuide keretalkalmazás bármelyik (Apple vagy Google Play) store-on keresztül ingyen letölthető, a túrák is ingyenesen megtekinthetők on-line használatkor. A túra helyszínen való offline alkalmazásához az előre megvásárolt tartalom letöltésének díja: €2.69, ez esetben internet kapcsolat nélkül használható.
 
 
 
 
 


Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

Royal Days – Coronation Festivities

Fehérvári Ajándékbolt

Koronás Park
 

Jegyelővétel

Information

Itthon.hu

Utazz Itthon

Székesfehérvári TDM szervezet