2022. Május 20. Bernát, Bernardin, Felícia

MENÜ

360° Panoráma képek

Mobiltelefonos Városnézés

Pannon Expressz
   Webkamera

Titkos helyek
Sport földön, vízen, levegőben
 
Székesfehérváron különböző sport és mozgásfajták közül választhatnak, akár egyénileg, akár csapatban.
A falmászásban minden korosztály talál kihívást, és mindig van sikerélmény. A Redrock mászóterem várja mindazokat, akik unják a szürke hétköznapokat, felpezsdülésre, kihívásra és kalandra vágynak, és szeretik meghódítani a csúcsokat!
 
Nordic Walking, amelyet “Mindenki sportjának” lehet nevezni, egyre népszerűbb lesz Magyarországon. Ez a gyalogló technika hasonlít a természetes emberi mozgásra és kitűnő bevezetés a mozgásélménnyel sportos életmódhoz. A dinamikusan fejlődő, és egyre népszerűbb mozgásforma, a nordic walking megismerésére és gyakorlására hívja az érdeklődőket a Turul Line-Alba Trimm Szabadidő Sportegyesület.
 
Ha korábban már lovagolt, elsajátította már az alapokat, és szeretné felfrissíteni ismereteit, és a lovaglás felejthetetlen élményét, vagy éppen már-már profi szinten űzi a sportot, és a nyaralás alatt sem akarja elhanyagolni szenvedélyét, itt a lehetőség!
A Kunos Lovarda nem csak lovasoknak nyújt kikapcsolódási lehetőséget, de azoknak is, akik szívesen vennének részt sétakocsikázáson, hiszen itt erre is nyílik lehetőség.
 
A Sárkányhajózás a legbiztonságosabb és leggyorsabban elsajátítható vízisport. Rendkívül alkalmas csapatépítésre, közösségi szellem formálására. Nem igényel előképzettséget (az úszni tudáson kívül), így bárki, aki érez magában erőt, energiát, és fogékony az új iránt, szereti a vizet, a természetet és a versengést, részt vehet sárkányhajós programokban.
 
Az egyik legszórakoztatóbb szabadidősport napjainkban a paintball. Székesfehérváron is van lehetőség kipróbálni, azoknak, akik eddig még nem ismerték ezt a sportot. Székesfehérváron, a Pozsonyi úton elkerített, fákkal, bokrokkal övezett változatos szabadtéri és épületen belüli játéktérrel várnak mindenkit a hét minden napján, választható játékmódokkal.
 
Hőlégballonos sétarepülés az az élmény, amit sosem felejt majd el! Ha szereti a tájat madártávlatból csodálni, és nem fél egy kis magasságtól –akár 1200 métertől sem – , de még sosem utazott hőlégballonon, itt a helye! Nyáron 1-2 héttel előre kell egyeztetni! Sétarepülésre napkelte előtt vagy napnyugtakor van lehetőség, ilyenkor kedvezőek a légköri viszonyok.
 
 
 
További információt kérjen tőlünk: 
 
  Tourinform 
 
Hiemer-ház; 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 2-4.


Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

Royal Days – Coronation Festivities

Fehérvári Ajándékbolt

Koronás Park
 

Jegyelővétel

Information

Itthon.hu

Utazz Itthon

Székesfehérvári TDM szervezet